BOSCH-ilmaLÄMPÖPUMPUT edulliseen hintaan

Alansa suurin Euroopassa ja yli 100 vuoden kokemus lämmityksestä

 

Bosch tarjoaa erittäin korkealaatuisia lämmitysratkaisuja. Bosch takaa suurimmat mahdolliset säästöt talon tyypistä, nykyisestä lämmitysjärjestelmästä tai asuinpaikasta riippumatta. Johtavat tukut jakelevat tuotteitamme, minkä ansiosta tuotteet, lisävarusteet ja varaosat ovat aina sekä sinun että asentajasi saatavilla. Karin Kodinkonehuolto Oy asentaa Boschin ilmalämpöpumput asiantuntevasti Lappeenrannassa ja lähikunnissa. 

 

Katso tästä esite


Tutustu Bosch-ilmalämpöpumppuvalikoimaan osoitteessa: www.bosch-climate.fi. Autamme mielellämme sopivan tuotteen valinnassa. 

 

Olemme sertifioitu LÄMPÖMESTARI-asentaja

Kun ostat Bosch ilmälämpöpumpun ja asennuksen kauttamme, saat laitteelle lämpömestaritakuun. Takuu on voimassa kuusi vuotta. Näin varmistat, että ilmalämpöpumpun asentaa kokenut ja laatutietoinen asentaja. Kuuden vuoden takuu tekee hankinnastasi turvallisen. Ei henkilökohtaista riskiä, vakuutusta tai siihen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä. Takuu korvaa osat, lisävarusteet ja huollot, joita vaaditaan vian korjaamiseksi.

 

Katso tästä takuuehdot

 

Kysy lisää      0447501809

Ota yhteyttä ja varmista itsellesi laadukas Bosch ilmalämpöpumppu.

 

Meidän kauttamme saat laadukkaat ilmalämpöpumput toimitettuna ja asennettuna niin omakotitaloon kuin kesämökillekin. Teemme asennuksia pääsääntöisesti Etelä-Karjalan alueella, mutta tarvittaessa muuallakin.

 

Ammattitaitoista kodinkonekorjausta

Karin Kodinkonehuolto Oy tarjoaa kattavat kodinkonekorjaus- ja huoltopalvelut luotettavasti, nopeallakin aikataululla. Liikkeemme sijaitsee Lappeenrannassa. Palvelemme joustavasti myös koko Lappeenrannan talousalueella.


Aukioloajat

Maanantai-Perjantai 8.00-16.00

Karin Kodinkonehuolto Oy
Töyrylänkatu 6 H
53550 LAPPEENRANTA
toimisto@karinkodinkonehuolto.fi

044 7501809

 

Voit laittaa kuvia koneestasi ja tyyppikilvistä WhatsAppilla tai sähköpostilla